De ticketverkoop is begonnen!

De line-up is bekend! Op vrijdag (vanaf 18.00 uur): o.a. The Prevaricators, Edwin Rutten, Alexander Beets, de Utrecht Jazz Archipel Op zaterdag (vanaf 18.00 uur): o.a. Ntjam Rosie, Dragonfruit, Kay Slice, Peter Beets en Sven Figee, Koffie, Get The Funk 2 en Licks & Brains onder leiding van Rolf Delfos en met trompettist Eric Vloeimans.

Kaartverkoop

Let op: Krijg je tijdens het bestellen van kaarten een melding van een “pop-up blokkering” of lukt het om een andere reden niet om tickets te reserveren? Ga dan naar Eventbrite, de ticketverkoper waar we mee samen werken:  Loosdrecht JazzFestival op Eventbrite.

Goed om te weten!

Loosdrecht JazzFestival wordt georganiseerd door de stichting Loosdrecht JazzFestival en is niet gericht op het maken van winst. De opbrengsten van Loosdrecht JazzFestival komen onder meer ten goede van de muziekontwikkeling bij jongeren, de muzikanten van de toekomst. Wij werken met betrekking tot de muziekeducatie nauw samen met de gemeenten Wijdemeren, Stichtse Vecht en Hilversum. Alle medewerkers, inclusief de bestuursleden van de stichting het Loosdrecht JazzFestival, werken als vrijwilliger en derhalve onbezoldigd en pro deo. Uitgebreide toelichting op de financiën vindt u in het beleidsplan