PRAKTISCH

Festival locatie

Jachthaven ‘Het Anker’
Oud-Loosdrechtsedijk 117
1231 LS Loosdrecht

Hoe laat begint het Loosdrecht JazzFestival?

Vrijdagavond van 18:45 – 23:30 en zaterdagavond van 18:00 – 00:30 uur

Kan ik in de buurt parkeren tijdens Loosdrecht JazzFestival?

Zeker! Er is volop parkeergelegenheid vlakbij de locatie, Jachthaven het Anker. Volg de borden en de aanwijzingen van de parkeerhulp, die te herkennen zijn aan opvallende hesjes.

Door wie wordt Loosdrecht JazzFestival georganiseerd?

Stichting Loosdrecht JazzFestival organiseert Loosdrecht JazzFestival en is niet gericht op het maken van winst. De Stichting heeft een bestuur met vrijwilligers, een festivalorganisatie met vrijwilligers en werkt met heel veel plezier samen met Stichting Sloep – ook allemaal vrijwilligers.

Ik kan helaas niet komen, kan ik mijn geld terugkrijgen?

Helaas geven wij geen refund als je een kaartje hebt gekocht en niet kan komen. We geven dus geen geld terug. Als je opeens niet kunt komen is dat natuurlijk super jammer, we adviseren je dan om het kaartje via bijvoorbeeld Ticketswap aan te bieden.

Kan ik tijdens het jazzfestival alleen pinnen of ook met cash betalen?

Wij zijn om allerlei redenen al een tijdje een pin-only festival. Via het havenkantoor is er altijd een optie om te vragen of iemand bereid is om toch iets met cash geld te doen, alleen geven we daar geen garantie voor.

Hoe zit het met Loosdrecht JazzFestival en duurzaamheid?

Goeie vraag! Net als alle andere festivals willen we zoveel als mogelijk verduurzamen. Sinds kort werken we met een nieuw glazensysteem: het muntje voor je eerste glas (zonder inhoud) krijg je van ons. Als je het kwijt raakt, moet je een nieuwe kopen. Het plastic afval is hierdoor met 70% afgenomen!

Wat kan ik bij de foodtrucks eten op zaterdag?

Dat weten we op dit moment nog niet, maar zodra we meer informatie hebben vertellen we er meer over op de website, op de socials en hier.

Ik ben niet goed ter been, kan ik dan wel komen?

Loosdrecht JazzFestival heeft een heel toegankelijk festivalterrein. Op vrijdag hebben we een ruime hoeveelheid stoelen om lekker op te zitten, op zaterdag is de muziek veel dansbaarder en staan er dus veel minder stoelen. Rolstoelen en rollators zijn geen enkel probleem en uiteraard welkom.

Ik wil graag meedoen met mijn band / ik wil met mijn foodtruck op het festival staan, kan dat?

Stuur je informatie naar info@loosdrechtjazzfestival.nl en als we het interessant (genoeg) vinden, reageren we zo snel mogelijk. Let wel, we werken met allemaal vrijwilligers, dus de reactiesnelheid kan wat langer duren dan je gewend bent.

Ik wil graag het Loosdrecht JazzFestival sponseren, kan dat?

Dat kan zeker! Stuur je aanvraag naar info@loosdrechtjazzfestival.nl en dan sturen wij je de mogelijkheden. Let wel, we werken met allemaal vrijwilligers, dus de reactiesnelheid kan wat langer duren dan je gewend bent.