PRAKTISCH

Festival locatie

Jachthaven ‘Het Anker’
Oud-Loosdrechtsedijk 117
1231 LS Loosdrecht

Parkeren

Parkeergelegenheid is volop aanwezig en is GRATIS (volg de borden P1, P2 en P3).

Aanvangstijd

Het festival begint op vrijdag avond om 20:00 en zaterdagavond om 18:00 uur. De foodtrucks en de bar zijn dan open en de eerste bands beginnen te spelen!

Pinnen

Dit jaar gaan we voor een pin-only festival. Dat is eenvoudiger en vooral veiliger voor onze medewerkers. Mocht je echt niet kunnen/willen pinnen, loop dan even binnen op het havenkantoor om je muntjes te kopen.

Muntjes

Drankjes haal je bij de grote bar en betaal je met muntjes. Deze muntjes koop je bij de kassa. Muntjes van eerdere jaren zijn niet meer geldig. Wij nemen helaas geen muntjes retour. Bij de foodtrucks kun je niet met muntjes betalen. Hier reken je af door te pinnen.

Glazen retour

Dit jaar hebben we voor het eerst een glazenretour systeem. Dat is duurzaam en helpt met de verwerking en hergebruik van plastic. Bij aankomst ontvang je een munt waarmee je bij je eerste bestelling een glas ‘koopt’. Bij volgende bestellingen aan de bar lever je steeds je glas in voor een nieuw exemplaar. je oude glas wordt vervolgens gerecycled. Bewaar je glas dus goed. Ben je ‘m kwijt dan betaal je voor een nieuw glas.

Eten en drinken

Op zaterdag hebben wij diverse foodtrucks op het terrein staan waar je de heerlijkste gerechten kunt bestellen.