Waar zou Loosdrecht JazzFestival zijn zonder sponsoren? Precies: nergens. Sponsoren, groot en klein, lokaal, regionaal en (inter-)nationaal, zijn heel belangrijk om het festival überhaupt te laten plaatsvinden. Maar liefst 45 sponsoren waren vorig jaar bereid om het festival mogelijk te maken.

Ook sponsor worden van Loosdrecht JazzFestival? Meld je aan!

Heb je interesse om dit jaar met jouw bedrijf of merk mee te doen als sponsor? Laat het ons dan snel weten, we denken graag met je mee over jouw zichtbaarheid tijdens het festival. Mail naar marketing@loosdrechtjazzfestival.nl o.v.v. sponsoring. 

Varen over de Loosdrechtse Plassen: elk jaar feest

Een belangrijk en jaarlijks terugkerende superleuke sponsoractiviteit is het varen over de Loosdrechtse Plassen. Spannend, want de vraag is natuurlijk: wat gaat het weer doen? Dat geldt natuurlijk voor het hele festival, maar zeker voor een tocht in open sloepen… (we hebben overigens natuurlijk altijd een plan B klaar). Elk jaar is het weer een groot feest: sponsoren die zich intekenen voor de vaartocht mogen met een aantal gasten mee op dit bijzondere, muzikale tochtje over de Loosdrechtse Plassen. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd en natuurlijk is er live muziek. Op het water. Tijdens Loosdrecht JazzFestival 2019 zat werkelijk alles mee: het weer was prachtig, het water vlak, we hadden een paar prachtige sloepen (o.a. met dank aan Ottenhome), de sponsoren en hun gasten hadden het gezellig en de muziek was geweldig. Ook voor 2020 zijn we alweer bezig met een mooi waterprogramma. Meld je alvast aan via marketing@loosdrechtjazzfestival.nl. Wil je weten hoe zoiets er ongeveer uitziet? Bekijk dan het filmpje: 

Grote en kleine sponsoren: iedereen is welkom

Elk jaar brainstormen we als bestuur weer hoe we sponsoren aan kunnen trekken en wat we gaan doen om er voor hen weer een leuk en bijzonder feestje van te maken. Vorig jaar is dat goed gelukt. Zoals gezegd, het weer zat mee en dat scheelt. Als sponsor kun je je al voor een laagdrempelig bedrag verbinden met Loosdrecht Jazz Festival. En natuurlijk krijgt je ook als kleine sponsor dan kaarten voor het festival.

Hoofdsponsor vorig jaar: Len Veerman

Len Veerman (makelaardij Veerman) was tijdens Loosdrecht JazzFestival 2019 hoofdsponsor – naast de jaarlijks terugkerende hoofdsponsor Jasper Blom van Jachthaven Het Anker. Voor Veerman was een speciaal jubileumpakket samengesteld: het logo was op heel erg veel plaatsen te zien, tijdens de sloepentocht had Veerman met gasten een eigen boot, alle bierglazen op het festival waren bedrukt met het Veerman-logo, er stond een complete Veerman-stand in de grote zaal én op vrijdag werd een moment ingeruimd om namens Veerman een drankje aan te bieden aan alle gasten van het festival. Kortom: een écht jubileumfeest.

Dit jaar sponsor worden?

Dat kan! Meld je alvast aan via marketing@loosdrechtjazzfestival.nl.